2 års garanti på alt
1-2 dages levering
14 dages returret

5 fede iPhone 8 features


Med hensyn til dets udseende er iPhone 8 ikke bemærkelsesværdigt forskellig fra tidligere iPhone-modeller som iPhone 6 og iPhone 7. På indersiden er der dog meget ændret: Apple har introduceret flere funktioner, der giver dig mulighed for at gøre helt nye ting med din iPhone.

Så vi har sammensat en liste over 5 pæne ting, du kan gøre med iPhone 8!


AR - Augmented reality
Den mest imponerende nye funktion ved iPhone 8 er sandsynligvis dens evne til at køre augmented reality (AR) apps. De har ikke brug for flere kameraer eller sensorer for at fungere - AR-apps er simpelthen afhængige af iPhone 8's bagkamera.

Da AR-teknologien stadig er relativt ny og ikke så vidt brugt, stiger antallet af apps, der bruger AR, konstant. AR giver en helt ny måde for folk at spille spil, lære og shoppe. Det er også nyttigt i hverdagen: du kan bruge AR til for eksempel at måle ting let uden et målebånd.

Den verdensberømte møbelforhandler IKEA har også lanceret sin egen AR-app. IKEA Place leverer 3D-modeller af IKEA-møbler og giver brugeren mulighed for at placere dem i virkelige omgivelser. Det betyder, at du ikke behøver at købe en sofa eller stol og transportere den til din stue for at se, om den passer eller ej. Du kan blot bruge IKEA-appen til at finde ud af det. Appen giver også brugere mulighed for at købe og bestille produkter.

Kraftig fotoredigering
IPhone 8 har Apples kraftfulde nye A11 Bionic-processor og et forbedret kamera. Disse kvaliteter gør iPhone 8 til et fremragende værktøj, selv for professionelle fotografer.

App Store kan prale af en fantastisk samling af fotoredigeringsapps. Med de rigtige apps kan du få dine fotos til at se fantastiske og professionelle ud - hurtigt og ubesværet. En af vores favoritter er Photofox. Det kombinerer enkelheden i mobilredigering med kraften og utallige funktioner i desktop-apps, f.eks. Adobe Photoshop.

Appen giver dig mulighed for at redigere billeder i lag, hvilket er en vigtig funktion i professionel fotoredigering. At skabe unikke designs med grafiske elementer er let og ukompliceret.

Appen er gratis, men indeholder køb i appen.

4K video
IPhone 8s kamera er blandt de mest kraftfulde smartphone-kameraer på markedet. En af de fineste funktioner er dens evne til at skyde 4K-video ved 60 billeder i sekundet. IPhone 8 er en af ​​de få smartphones, der er i stand til dette - selv mange fulde spejlreflekskameraer er det ikke.

Hvad mere er, iPhone 8 kan også optage fremragende slow motion-video ved 240 billeder i sekundet med 1080p opløsning.

Hvis du vil tilpasse din iPhones kameraindstillinger, skal du gå til Indstillinger> Kamera.

Portrætter med portrætbelysning

Apple introducerede den forbløffende portrætfototilstand i iPhone 7 Plus. IPhone 8 Plus bringer ting til næste niveau med Portrait Lighting.

Kort sagt giver portrætfototilstand dig mulighed for at tage skarpe portrætfotos af dit motiv med en sløret baggrund. IPhone 8 Plus giver dig dog muligheden for at tilføje specielle lyseffekter - ligesom i et rigtigt studie.

Det bedste er, at når du først har taget et foto ved hjælp af portrættilstand, kan du stadig ændre lysindstillingerne bagefter for at få dit foto til at se nøjagtigt ud, som du vil have det.

Du kan tilpasse lysindstillingerne for et portrætfoto, du allerede har taget, ved blot at trykke på Rediger på billedet i appen Fotos. Portrait Lighting-hjulet kommer op, som du kan glide for at justere billedindstillingerne.

Skærmoptagelse
De nye iPhones leveres med indbygget skærmoptagelse indbygget - der er ikke behov for tredjepartsapps.

Denne nye funktion er tilgængelig i iPhone's Control Center, som du kan få adgang til ved at skubbe op fra bunden af ​​skærmen. Ikonet til skærmoptagelse er ikke som standard i Kontrolcenter; skal du tilføje det ved at gå til iPhone-indstillingerne.

Du kan tilføje skærmoptagelsesfunktionen til Kontrolcenter som følger: Indstillinger> Kontrolcenter> Skærmoptagelse.