2 års garanti på alt
1-2 dages levering
14 dages returret

Hvorfor du skal købe brugt i stedet for nyt

Hvorfor du skal købe brugt i stedet for nyt

Mange spekulerer på, hvorfor de skulle vælge en renoveret iPhone fra iPhoneCity frem for en helt ny. I denne artikel vil vi undersøge nogle af grundene til, at det er et fornuftigt valg i dag at købe en brugt og renoveret telefon.

1. Telefonerne fungerer som nye, men prisen er langt lavere
Alle de telefoner, der sælges af iPhoneCity, fungerer lige så godt som nye teknisk. Hvis der opstår fejl i telefonens funktion efter køb, vil den blive repareret af os under vores omfattende garanti. Dette gælder for alle modeller, der sælges af os. Vores bedste tilstandskategori "Som ny" betyder, at telefonen også er i samme tilstand som en ny en kosmetisk. Vi har også andre tilstandskategorier, der har lidt flere tegn på slid. Prisen falder naturligvis markant med lavere tilstandskategorier. Små ridser på kroppen ses næppe, og selv de større mærker på vores telefoner i ”Acceptabel” tilstand er ofte skjult af en telefonsag.

Funktionelt er alle telefoner i enhver tilstandskategori så gode som nye. Den vigtigste årsag til, at iPhone-kroppen ikke er uændret i renoverede modeller, er, at iPhone's vigtigste tekniske komponenter er bygget rundt om kroppen. Dette gør udskiftning af kroppen meget dyr og ikke værd at skifte af kosmetiske grunde alene. Displayet og dele, der kræver fornyelse, f.eks. Batterier, udskiftes naturligvis!

Overkommelige priser skaber nye muligheder for at vælge en smartphone. Hvis du har et forudbestemt budget, betyder iPhoneCitys priser, at du kan få en brugt smartphone med bedre funktioner end når du køber en helt ny. iPhoneCity tilbyder telefoner til både basale brugere og brugere med mere krævende behov.

2. Telefoner har en længere livscyklus, end man normalt tror
En af de mest almindelige misforståelser er, at telefonens har en kort livscyklus. Telefoner fungerer som nye, når de repareres professionelt. Når dårlige dele erstattes med helt nye og batterier udskiftes, for eksempel, stiger telefonens levetid til et helt nyt niveau.

På grund af den grundige kontrol- og reparationsproces har de brugte telefoner, der sælges af iPhoneCity, altid en batterikapacitet på 80–100%, uanset deres tilstandskategori. Som et resultat nulstilles telefonens livscyklus. For eksempel sælger vi stadig renoverede iPhone 5s-modeller, selvom produktet er over fem år gammelt. Kort sagt: telefonens alder betyder ikke længere noget, når den er blevet grundigt repareret.

3. Den lange og omfattende iPhoneCity garanti
Da vi kontrollerer og reparerer de telefoner, vi sælger grundigt, kan vi yde en lang og omfattende garanti for dem. Vores garanti er altid 24 måneder, uanset deres tilstandskategori. Alle funktionelle fejl filtreres ud i iPhoneCity's kontrolproces.

Til sammenligning: Apple yder kun en 3-måneders garanti for deres udskiftningsenheder, og garantiperioden for nyindkøbte enheder er 12 måneder. Vores garanti dækker også flere fejl end garantien, der leveres for nye telefoner, fordi den ikke annulleres for små tegn på slid. Vi generer ikke vores kunder med lange garantiperioder eller komplicerede vilkår, i stedet skifter vi straks telefonen til en ny tilsvarende telefon. Du behøver ikke at vente på en udskiftningstelefon i flere uger. Dette gælder for alle modeller, hvis fejl ikke er forårsaget af køberen, såsom at få telefonen våd eller knække displayet.

4. Det er billigere og sikrere end Den Blå Avis
Du kan spare hundreder af kroner ved at købe en renoveret telefon fra os i stedet for en ny. Vælg den bedste telefon til den bedste pris. Du sparer endnu mere, hvis du sælger din gamle telefon til os i processen.

At reparere et stort antal telefoner på én gang giver os mulighed for at tilbyde endnu lavere priser end private sælgere på Ebay eller Amazon. Der er andre ting, man skal overveje, når man bruger online loppemarkeder, som skal overvejes nøje. Telefonen kan være stjålet, eller den kan være våd eller beskadiget på en måde, du ikke kan se, når du prøver den.

5. En brugt telefon er godt for miljøet
Det er naturligvis altid mere miljøvenligt at købe en renoveret telefon end en ny telefon.

Den elektronik, der findes i telefoner, indeholder også sjældnere ædle metaller. Så ved at genanvende dem hjælper vi også miljøet. Efterhånden som flere og flere mennesker køber deres telefoner renoveret, reduceres behovet for brug af sjældne naturressourcer til fremstilling af nye modeller.

6. Den 14-dages ret til at vende tilbage betyder, at der ikke er nogen risiko forbundet
Folk tøver ofte med at købe deres første renoverede telefon i stedet for en ny. At købe er ikke anderledes end at købe en ny telefon: Du kan også købe en renoveret telefon fra vores online butik og få den leveret direkte til dit hjem.

Vi giver dog vores kunder en fuld 14-dages ret til at vende tilbage. Du modtager en fuld refusion, hvis telefonen ikke er i den tilstand, du forventede, eller hvis du i stedet ønsker at købe en anden model. Man kan sige, at det er lige så risikofri at købe en telefon fra iPhoneCity som at købe en ny telefon fra andre steder.