2 års garanti på alt
1-2 dages levering
14 dages returret

Hvorfor iPhone 7 stadig er et godt valg i 2019

Hvorfor iPhone 7 stadig er et godt valg i 2019

Hvert år frigiver Apple sammen med andre telefonprodukter nye telefonmodeller til trods for, at de tidligere modeller forbliver på markedet. Er det klogt at købe en ældre model til en billigere pris, eller skal du købe den nyeste tilføjelse til iPhone-familien i stedet? I denne artikel skitserer vi nogle grunde til, at det stadig er et godt valg at købe iPhone 7, der blev udgivet i 2016, stadig i 2018.


Overkommelig pris
Mange mennesker betragter telefonens pris som den vigtigste ting, når de køber en ny smartphone. Når du beslutter, hvor meget du skal bruge, skal du overveje, hvad du vil bruge telefonen til, og hvad de vigtigste funktioner er for dig, blandt andet. Den dyreste telefon, der er tilgængelig, er ikke altid den bedste telefon til ethvert formål.

Det er to år siden iPhone 7 blev udgivet, og en splinterny i øjeblikket koster mellem 600–700 euro. Renoverede telefoner er dog også en fornuftig mulighed, og deres pris er naturligvis meget lavere.

Apples nye flagskibsmodel, iPhone Xs Max, koster omkring 11000kr - langt over det dobbelte af prisen på en brugt iPhone 7.

Smuk række farver
IPhone 7 kommer i fem iøjnefaldende farver: sølv, guld, roseguld, sort eller jet-sort.

IPhone 8 og iPhone X kommer i færre farver. For eksempel er der kun to forskellige farver til iPhone X.

Touch-ID

Apple introducerede biometrisk godkendelse i 2013, da iPhone 5s blev frigivet. Det var første gang for en iPhone at have fingeraftrykgenkendelse, hvilket giver en særlig nem måde at låse telefonen op.

IPhone X har en kant-til-kant-skærm, hvilket betyder, at startknappen nu er væk - og det er Touch ID også. I stedet for at bruge et fingeraftryk, kan telefonen nu låses op med ansigtsgenkendelse.

Imidlertid er ikke alle brugere helt tilfredse med den nye Face ID-funktion, og nogle af dem savner stadig Touch ID. Hvis du foretrækker Touch ID frem for Face ID, er iPhone 7 et sikkert valg.

Kompakt størrelse

Med hensyn til dens dimensioner er iPhone X en meget kompakt smartphone. Det har et 4,7-tommers display og er klart større end for eksempel iPhone 5 og iPhone 5s. Skærmen er højere sammenlignet med tidligere iPhones, hvilket giver plads til endnu en række apps på startskærmen.

Hvis du foretrækker et større display, men som iPhone 7's funktioner, er iPhone 7 Plus en god mulighed.

Imponerende display
Der er masser af hype omkring OLED (organisk lysemitterende diode) -skærme. OLED-displayet fungerer uden baggrundsbelysning, fordi det udsender synligt lys. Dette gør det muligt at få vist dybere sortniveauer og gør det tyndere og lettere end et LCD-display.

Apple bruger OLED-teknologi på iPhone X.

IPhone 7 har en LCD (flydende krystal display). Det er blevet valgt som det bedste LCD på markedet i flere sammenligninger og test, og det har meget rige farver og et fremragende kontrastforhold.

I 2016 fandt DisplayMate, et websted, der er specialiseret i skærme og videodiagnostik, at iPhone 7's skærm er den skarpeste LCD-skærm nogensinde testet.

Strålende design

Lad os være ærlige: Apple iPhones er smukke telefoner. De er tynde, blanke og strømlinede - blot en fornøjelse at se på.

Ligesom andre iPhones er iPhone 7's design også moderne og opdateret.

Nogle brugere foretrækker designet af iPhone 7 frem for iPhone X. iPhone 7 har rammekanter (grænserne mellem skærmen og telefonens ramme) omkring skærmen og intet hak i toppen, i modsætning til iPhone X. hakket kan irritere nogle folk, når de for eksempel ser videoer i liggende tilstand.

Det nyeste operativsystem til din tjeneste
IPhone 7 kører på det samme operativsystem som de andre iPhones, det vil sige Apple iOS. Dette betyder, at iPhone 7 giver dig det samme app-økosystem, funktionaliteter og opdateringer direkte fra Apple.


Fantastisk kamera
Alle Apple iPhones har fremragende kameraer, der giver dig mulighed for at tage fantastiske fotos og fængslende videoer.

IPhone 7-kameraet er ikke markant underordnet i forhold til iPhone X-kameraet. Begge telefoner har et 12-megapixel bagkamera (selvom iPhone X har to) og optisk billedstabilisering.

IPhone X-kameraet er lidt mere poleret og indeholder et par funktioner, som iPhone 7-kameraet ikke indeholder. For eksempel er det lettere at tage fotos i mørkere omgivelser med iPhone X.