2 års garanti på alt
1-2 dages levering
14 dages returret

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
Generelle vilkår og betingelser ved handel med 
http://iPhoneCity.dk
Disse generelle vilkår og betingelser gælder, når du som forbruger (”kunden”) afgiver en ordre samt færdes på 
www.iPhoneCity.dk (”webstedet”) ejet af iReplace I/S (”iPhoneCity”). 

1. Generelt
Kunden tilkendegiver ved indgåelse af enhver handel med iPhoneCity, at denne er myndig jf. gældende lovgivning. 

2. Priser
Alle priser på 
iPhoneCity.dk er angivet i danske kroner og er enten inkl. dansk brugtmoms eller alm. købsmoms. Dette vil fremgå når du går til kassen. Priserne kan variere fra dag til dag. 

3. Betaling
Betaling sker via en SSL-krypteret betalingsformular for kundens sikkerhed og der accepteres følgende betalingskort: Visa/Dankort samt internationale betalingskort såsom Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og JCB.  

4. Fragt
4.1. Kunden kan vælge mellem levering til nærmeste pakkeboks eller posthus. 
4.2. Hvis kunden vælger levering til pakkeboks eller posthus, så tillægges der 29 kr. i fragtomkostninger.
4.3. Alle lagervarer afsendes som udgangspunkt hver dag kl. 16.00. Er varen ikke på lager, kan den "bestilles" til snarest mulig levering. 
4.4. Hvis der skal leveres uden for Danmark, så må længere leveringstid forventes og der tillægges et gebyr.

5. Annullering
5.1. Hvis kunden ønsker at annullere sin ordre, så skal denne hurtigst muligt efter bestilling give udtryk herfor til 
mailto:mail@iphonecity.dk
5.2. Kunden kan ikke annullere sin orde hvis denne er pakket og/eller afsendt. 5.3. Hvis kunden har benyttet sig af et debitkort ved betaling, så må denne forvente, at der kan gå op til 30 hverdage før reservationen af købsbeløbet forsvinder fra deres konto og alle henvendelser herom skal rettes til kundens kortudbyder. 

6. Fortrydelsesret og returnering
6.1. 
http://iPhoneCity.dk yder 14 dages fortrydelsesret på fjernkøb.
6.2. Kunden kan ikke fortryde sit køb ved at nægte modtagelse af varen, men skal tage imod den og derefter ytre ønske om, at de ønsker at fortryde deres køb.
6.3. Kunden skal ytre ønske om, at de ønsker, at fortryde deres køb inden for 14 dage fra modtagelse ved at udfylde en standard fortrydelsesformular og sende den til 
mail@iphonecity.dk, hvorefter iPhoneCity fremsender et pakkelabel som skal bruges ved forsendelse til http://iPhonecity.dk og der tages ikke ansvar for enheder som er sendt på anden vis.
6.4. Enheden skal returneres inden for 14 dage efter kunden har ytret ønske om, at fortryde sit køb og kunden er ansvarlig for enheden fra kundens modtagelse og under returforsendelsen.
6.5. iPhoneCity vil efter modtagelse kontrollere enheden og konstateres det at enheden har været taget i brug og har brugstegn som følge heraf og at der dermed er sket en værdiforringelse, så vil denne forringelse sammen med et administrationsgebyr på 300 kr. blive fratrukket kundens tilbagebetaling.
6.6. Kundens tilbagebetaling vil blive fratrukket 55 kr. til dækning af returomkostningerne.
6.7. Ved uafhentede pakker som kommer retur vil kundens tilbagebetaling blive fratrukket et returgebyr på 300 kr. til dækning af de omkostninger der opstår herved.
6.8. iPhoneCity krediterer kundens tilbagebetaling inden for 14 dage med samme betalingsmiddel som kunden benyttede ved den oprindelige transaktion.
6.9. Fortrydelsesretten frafalder ved erhvervskøb.
6.10. Modtager iPhoneCity en enhed retur som falder uden for fortrydelsesretten, så vil iPhoneCity returnerer den, men kunden afholder selv de omkostninger der opstår herved og vil blive opkrævet 55 kr. 

7. Reklamationer
7.1. iPhoneCity yder to års reklamationsret jf. købeloven.
7.2. Fejl eller mangler på en enhed skal snarest muligt efter opdagelse rapporteres til 
mail@iphonecity.dk , hvorefter kunden vil få fremsendt et pakkelabel, som skal bruges ved forsendelse til iPhoneCity og der tages ikke ansvar for enheder som er sendt på anden vis.
7.3. Kunden skal KUN sende selve enheden og iPhoneCity tager ikke ansvar for medsendte effekter såsom SIM-kort, høretelefoner, covers, æsker m.m. og disse kasseres ved modtagelse.
7.4. Hvis den oplyste fejl/mangel ikke kan konstateres eller hvis fejlen er selvforskyldt som følge af forkert brug, så afholder kunden selv betalingen af én påbegyndt værkstedstime på 300 kr. samt fragt frem og tilbage og sammenlagt betales derfor 410 kr. til iPhoneCity.
7.5 Reklamationsretten frafalder ved reparationer foretaget af andre end iPhoneCity. 

8. Særlige forhold
8.1. Enheder oprindeligt produceret til det asiatiske eller arabiske marked kan mangle funktioner såsom at slå kameraet på lydløs samt App'en Facetime og dette anses ikke for en fejl eller mangel og er derfor ikke reklamationsberettiget. 

9. Klageadgang
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jocabsons vej 35 2500 Valby Telefonnummer: 4171500 E-mail: 
kfst@kfst.dk 

10. Force Majure
iPhoneCity er ikke ansvarlig for omstændigheder uden for iPhoneCity kontrol. 

11. Kundeoplysninger
Personfølsomme oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail der bliver registreret i forbindelse med køb og salg på webstedet behandles forsvarligt og ingen oplysninger videregives til tredjemand. 

12. Forbehold
iPhoneCity tager forbehold for tastefejl, prisændringer og tekniske fejl, der kan forekomme på webstedet. 

13. Rettigheder
Webstedet og alt dets indhold ejes af iReplace, hvorfor billeder, grafik, design, layout og informationer om produkterne samt andet indhold ikke må kopieres eller anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra iReplace. 

14. Ændringer af de generelle vilkår og betingelser 
iPhoneCity forbeholder sig til enhver tid retten til at ændre de generelle vilkår og betingelser.